Blog

Céges karácsonyi ajándékok 10 000 forint alatt

Bár még simogatnak a napsugarak, lelkiismeretes HR-esként vagy marketingesként már a tökéletes karácsonyi ügyfélajándékot keresed? Tudjuk, hogy nincs egyszerű dolgod, hiszen hiába népszerűek és praktikusak a gasztroajándékok, az ételérzékenységek és allergiák korában nehéz biztosra menni.

A kávé és a tea igazi aduász! Tudd meg, milyen céges karácsonyi ajándékokat szerezhetsz be webshopunkban 10 000 Ft alatt! Ne feledd, nagyobb rendelés esetén vásárlóinknak egyedi konstrukciót kínálunk! Írj nekünk!

Céges ajándékcsomag 3000 Ft-ért

A hideg őszi és téli napokon jólesik kortyolgatni egy finom forró teát. Az Eilles teacsomagba prémium királyi teákat raktunk - van benne zöld/fekete tea, gyümölcstea és gyógytea  is. A  megajándékozott így minden hangulatban talál magának megefelő lelket melengető finomságot.

A csomag tartalma 3 db 25 db-os filteres tea díszdobozban, minden filter egyesével aromazáró tasakba van csomagolva.

Cégesajándék-ötlet 5 000 forintért

Rázzátok fel kollégáitokat vagy partnereiteket egy ízletes kávécsomaggal! A Coffeein Blend és 100% Arabica kávészemet tartalmazó Coffeein Silver ajándékcsomag tökéletes választás a kávéimádóknak, gasztroőrülteknek és a specialty kávék kedvelőinek egyaránt. A díszdobozba csomagolt kávészemekből kinyert különleges aromák és kényeztető illatok elvarázsolják a megajándékozottat, az élmény pedig szinte simogatja a lelket.

 Szeretnéd egészen egyedivé varázsolni az ajándékcsomagot? A natúr színben elérhető, ablakos díszdobozt felár ellenében szívesen matricázzuk neked! Írj nekünk!

 

Ajándékötletek 8 000 Ft alatt

Webshopunk a Cafe Frei hálózat hivatalos partnere, így a világ számos pontjáról érkező tea- és kávékülönlegességekből összeállított ajándékcsomagokat akár egyetlen klikkel beszerezheted nálunk! Kínálatunkban egy teás, egy kávés és egy kávés-teás szettet érhettek el, melyek mindegyike igazi ízkavalkádot és kellemes beszélgetéseket ígér.

A Teák szerelmesei ajándékcsomagot egy bájos natúr fa dobozkában rejtettük el, hogy a Nagyi gyümölcsöse vagy a Tahiti gyöngye gyümölcstea, valamint a Hajnali szavanna herbatea, illetve a Marokkói menta zöldtea valóban exkluzív meglepetésként szolgáljon munkatársaidnak vagy ügyfeleidnek.

A Take a break szettet azoknak ajánljuk, akik nem szívesen kötnek kompromisszumot. A csomag tartalma a natúr fa doboz mellett egy-egy csomag Tokió csokoládés málna és egy Római mogyoró szemes kávé, valamint egy csomag Marokkói menta zöldtea. Ajándékozd a Covid-biztos utazás élményét egyetlen esztétikus dobozba zárva!

Kávéimádó dobozunk pedig épp olyan, mint egy csésze erős és karakteres fekete: nem beszél mellé, és rögtön a lényegre tér. Benne az ajándékboxon kívül az ikonikus nicaraguai dohánykávé, a csábító tokiói csokis málna és az Olaszországot idéző római mogyorókávék bújnak meg, hogy a nemzetközi kávékonyha legfinomabb tételeivel kényeztessék partnereidet.

Ne feledd, fa dobozainkat egyedi matricával ellátva is kérheted! Ajándékcsomagjaitokat- felár ellenében- szívesen feliratozzuk, logóval vagy más, csak rátok jellemző kiegészítővel díszítjük, így céges ajándékotok valóban páratlan lehet. Kérd részletes árajánlatunkat üzenetben!

 

Céges karácsonyi csomag 10 000 Ft-ért

A kiemelt ügyfelek és a lojális dolgozók Gold ajándékcsomagot érdemelnek! Rendeld meg négytételes 100% Arabica kávékóstolónkat időben, így partnereid isteni kávéélményekkel gazdagodhatnak az ünnepekre.

Találd meg a céged számára tökéles karácsonyi ajándékot az Ecoffee webshopjában, és segítünk, hogy ajándékcsomagjaink tükrözzék a lendületet és a lojalitást, ami a sajátod. Speciality kávék különleges élményekhez – Ecoffee.

Egyedi árajánlatért és ünnepi megrendelésekért fordulj hozzánk üzenetben az ecoffee@ecoffee.hu e-mail-címen!