Blog

Ötletes kávécsomag útmutatók idén karácsonyra – mert létezik más is a boron és a csokoládén kívül

Ötletes kávécsomag útmutatók idén karácsonyra – mert létezik más is a boron és a csokoládén kívül

Hamarosan megkezdődik a karácsonyi vacsorák, találkozások időszaka. Ilyenkor mindig meglepjük családtagjainkat, barátainkat egy kis aprósággal. És ha nem akarjuk a csoki vagy bor kollekciójukat ismételten bővíteni, akkor ideje egy picit másra fókuszálni.

Ha szeretnél egy kicsit különlegesebb ajándékkal előrukkolni, akkor íme egy kis összeállítás és inspiráció ahhoz, hogy Te is megtaláld a legmegfelelőbb kávés karácsonyi ajándékcsomagot szeretteidnek vagy akár a barátaidnak.

 

  • Pároknak, de nem akármilyen pároknak

 Legyünk őszinték, ugye nem egyszerű ajándékot találni barátnőd pasijának, vagy barátod barátnőjének, ha nem akarod Őket ismét bor&csoki kombinációval meglepni.

Ilyenkor jól jöhet egy páros kávé ajándék, ráadásul még meg is “mentheted” őket a vendégek előtt a karácsonyi felfordulásban, az “elfogyott a kávé” SOS helyzetekben. 

A Coffeein Silver vagy a Coffeein Specialty Silver  kávécsomagunk jó választás lehet.

  • A kávé szerelmeseinek, akik már-már szakértőknek gondolják magukat

Ha családtagjaid, vagy ismerőseid között végre van olyan is, akivel több szót tudsz váltani a kávéval kapcsolatban, azon túl, hogy feketén, fehéren, cukorral, vagy anélkül isszátok a kávét, ha mindketten rajongói vagytok az ínyenc kávéknak és fontos számotokra, hogy mikor pörkölték és honnan jött a kávé, akkor mutasd meg, hogy ezen a téren is meg tudod szerezni a számára lehető legjobb ajándékot. Hiszen a decemberben, frissen pörkölt kávé különlegességek igazi kincsnek számítanak. Lepd meg Őket ezzel az ajándékkal és garantálom, hogy lesz miről beszélgetni az első 10 percben, amint átadod ezt a szuper kis ajándékot.

A Coffeein Gold és a Coffeein Specialty Gold ajándékcsomag szuper választás.

  • Elfoglalt és “nincs időm kávézni” típusú ismerősöknek

Ha tudod az ismerősödről, hogy ezer fele áll a feje és 2 percnél tovább nem tud megülni egy helyen, sőt még egy kávézóba sem tudod igazán elcsábítani, akkor meglepheted őt a Coffeein & Ecoffee Cup ajándékcsomagunkkal. Így mostantól trendi kávéspohárban bárhová magával viheti kedvenc kávéját (ráadásul ezek a poharak 100 % természetes anyagokból készültek).

Remélem, hogy adtam egy kis inspirációt és idén nem közhelyekkel indulsz el a karácsonyi vacsorákra. Természetesen sok más kombinációt ki tudsz alakítani – lehet ez akár forró csoki, vagy teacsomag. Nagyon szívesen segítünk megtalálni számodra a legmegfelelőbb ajándékcsomagot és kérésedre dobozba csomagoljuk. Keress bátra Facebookon, vagy e-mailen.

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk! A kávé legyen Veletek, hiszen szükségünk lesz energiára a nagy lakomák után is!