Saeco Lirika One Touch Cappuccino automata kávégép

Saeco Lirika One Touch Cappuccino automata kávégép
204 990 Ft

A termékre %-os kupon nem használható fel!

A Saeco Lirika One Touch Superautomatica kávézőző nagyobb teljesítményű kávégép, ami otthoni használat mellett alkalmas kisebb vendéglátói vagy akár irodai használatra is (40 adag/nap).
Piktogramos három színű kijelzővel rendelkezik, ami könnyen értelmezhető és kezelhető. Az adagszámlálón követhetjük a forgalmat, a credit rendszerrel pedig ütemezhetjük a kávéfogyasztást. A kávé mellett forró vizet is adagol. A „one touch Cappuccino” rendszernek köszönhetően egy gombnyomással finom tejes italkülönlegességeket készíthetünk.

Részletek

- egyszerre 1 vagy 2 kávéitalt készíthetünk szemes kávéból. A beállításokat könnyen elvégezhetjük és el is menthetjük, ahogyan csak szeretnénk.
- forró víz funkció – teát is könnyedén készíthetünk.
- gőz funkció - gyorsan sűrű és krémes tejhabot készíthetünk a Rapid Steam kazánnak köszönhetően
- automata tejhabosító fej „One Touch Cappuccino”: használata egyszerű és kényelmes, hiszen a tejet közvetlenül a tejtartóból szívja fel és már habosan adagolja a csészébe. Csupán egy gombnyomással készíthetünk különféle tejes italkülönlegességeket. Tisztítása egyszerű, elegendő csak a levehető fejet tisztítani.
- programozható kávéhosszúságok – a kávék hosszúságát könnyedén és egyszerűen beállíthatjuk, el is menthetjük, így bármikor gyorsan elkészíthetjük kedvenc italunkat, legyen az ristretto, espresso,  lungo, doppio vagy americano.
- őrlésfinomság állítás – az őrlés szemcseméretét könnyedén beállíthatjuk. A különböző típusú kávékhoz eltérő őrlés szükséges (intenzív/sötét pörkölésű kávékhoz a durvább őrlés, míg a világos, könnyedebb kávészemekhez a finom őrlés javasolt).
- őrlésmennyiség állítás – az aromaválasztó gombbal kiválaszthatjuk a nekünk megfelelő őrlésmennyiséget, attól függően, hogy intenzív vagy éppen lágyabb kávét szeretnénk.
- alkalmazkodó rendszer – ezzel a rendszerrel automatikussá tehetjük a legideálisabb őrlési paramétert a kávék fajtáinak megfelelően.
- kerámia őrlőkések – ezek az őrlőkések minden kávéfajtát egyenletesen őrölnek, a kávék nem égnek meg őrlés közben, így a kellemetlen égett utóízt is elkerülhetjük. Kopásálló, tartós és csendes működésű, így bármikor nyugodtan használhatjuk.
- kávéhőmérséklet beállítás – 3 féle hőmérsékletet állíthatunk be.
- rozsdamentes kazán – megfelelő hőmérsékletű vizet biztosít a kávéhoz és jobban ellenáll a vízkőnek is.
- nagy nyomású vízpumpa – ez teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávékészítéshez. Így a kávéból kioldódnak az értékes ízek és aromák és sűrű krémréteg keletkezik a kávék tetején.
- előáztatásos kávékészítési mód – ebben az esetben egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti a kávéőrleményt, kis ideig előáztatva azt. Ezután magas nyomással préseli át a forró vizet a kávén. Ennek eredménye a tökéletes, aromás kávé.
- állítható magasságú kávékifolyó – bögre méretéhez könnyedén állítható.
- digitális kijelző, adagszámláló – nyomon követhetjük a forgalmat. A credit rendszerrel pedig beállíthatjuk a megengedett adag mennyiséget. Ha túllépjük, a készülék letiltja a kávéfőzést a következő credit beállításáig.
- ellenőrző funkciók – jeleznek, ha elfogy a víz, kávé, megtelt a zaccfiók, vízkőteleníteni kell a gépet, vagy éppen a vízszűrőt kell cserélni.
- automata energiatakarékos program – automatikusan kikapcsol a kávégép a beállított idő eltelte után (15-18 perc), ha elfelejtenénk kikapcsolni.
- automata öblítő program-bekapcsolás és kikapcsolás esetén automatikusan kiöblíti a rendszert
- automata vízkőtelenítő program- eltávolítja a vízkőlerakódásokat. A vízkő eldugíthatja a belső vízrendszert, ezért elengedhetetlen, hogy rendszeresen vízkőtelenítsünk. Az automata rendszer ezt a folyamatot megoldja helyettünk, csak a vízkőtelenítő szert kell a tartályba helyeznünk.
- kivehető központi egység – ez az egység tömöríti össze az őrölt kávét, itt találkozik a kávé a vízzel és ez a szerkezet üríti a zaccot a zacctartóba. Ennek a tisztítása kiemelten fontos, mind az élettartam, mind a higiénia szempontjából. Ezért a szerkezet egy mozdulattal kivehető és egyszerűen csapvíz alatt mosható.
Kiváló minőségű európai gyártmány, hivatalos szakszervíz garanciával rendelkezik.

Technikai adatok:
· Szemes kávétartály: 500 gr.
· Zaccfiók: 10 zacc pogácsa
· Kivehető víztartály: 2,5 l
· Méret (szélesség*magasság*mélység): 21,5x37,5x43cm
· Áramfelvétel: 1850W,
· Vízpumpa: 15 bar
· Súly: 8 kg

Adatok
Brand
Saeco
FONTOS INFORMÁCIÓ
A készülék esetében nem használható fel az 5%-os kupon
Cikkszám
308
Tömeg
8 kg/db