JURA E6 (EB) Platin automata kévégép, fekete-ezüst

JURA E6 (EB) Platin automata kévégép, fekete-ezüst
279 999 Ft

Ha a tökéletes automata kávéfőzőt keresed, akkor ne menj tovább, megtaláltad.

A JURA E sorozat külső jegyeit viszi tovább az E6 kategória: tökéletes kis méret, lekerekített frontoldal, egyszerű, ugyanakkor tökéletes dizájn és  középre koncentrált könnyű vezérlés.

Utolsó kiállított darab.

Részletek

 P.E.P.® funkció a kimagasló minőségű kávéért

A finom kávé titka a professzionális elkészítésben rejlik.

A JURA az alapoktól kezdve tökéletesítette a főzési folyamatot. Az újonnan fejlesztett ‘Pulse Extraction Process” (P.E.P.®) funkciónak köszönhetően a forró víz rövid időközönként folyik át a darált kávén, így garantált a friss, és tökéletesen aromadús kávéital. A kávé erősségét is könnyedén állíthatjuk 8 fokozatban kedvünk szerint.

Intelligens vízrendszer - Intelligent Water System (I.W.S.®) és az automatikus szűrőfelismerés

A Claris Smart vízszűrő tökéletes minőségű vizet biztosít, ami az egyik legfontosabb egy finom kávé elkészítésénél.Megvédi a készüléket a vízkőlerakódástól és egyéb anyagoktól, melyek ronthatják a víz ízét, színét vagy kellemetlen illatokat okozhatnak. A vízszűrés előnyeinek teljes mértékű kihasználásra a JURA kifejlesztette az intelligens vízrendszert (I.W.S®) és az RFID technológiát, melynek köszönhetően, a készülék magától felismeri a szűrőt, így a behelyezés után már nincs több teendőnk csak élvezni az elkészített finom kávéitalt.

A JURA készülékek kezelése nagyon egyszerű

A frontoldalon elhelyezett gombok segítségével kiválaszthatjuk a kívánt italt, legyen az Espresso, Ristretto, valamint 12 tejjel illetve tejhabbal készülő kávékülönlegesség, mint a Latte Macchiato, Cappuccino, Flat White. A One Touch funkciónak köszönhetően, a tejes kávékülönlegességek csészemozghatás nélkül, egyetlen gombnyomásra elkészíthetőek. Egyszerre két presszó kávé is készíthető vele, ugyanabban az időben. A modern TFT kijelzőjének köszönhetően a kezelése egyszerű. Kávébabtartálya 280 gramm, amelyen egy aromazáró fedél biztosítja a frissességet. Víztartálya 1,9 literes befogadóképességű és előről könnyen kiemelhető és feltölthető.

Egyszerű karbantartás és tisztítás

A JURA kávégépek minden szempontból tökéletesek.

A könnyen, gombnyomásra elkészíthető kávékülönlegességek mellett a készülék karbantartása és tisztítása is nagyon egyszerű. A készülékbe integrált öblítő és tisztító programoknak köszönhetően, a mindennapi öblítés illetve a tisztítás is gombnyomásra történik. Ugyanígy igaz ez a tejrendszer tiszítására is.

A készülék utolsó kiállított darab. Nyelvbeállítási lehetőség: angol, német, francia.

Garancia - 2 év 

 

Adatok
Brand
Jura
Cikkszám
15376
Hasonló termékek