Gaggia Naviglio Deluxe automata kávéfőző - ezüst

-14%
Gaggia Naviglio Deluxe automata kávéfőző - ezüst
159 990 Ft
137 990 Ft
Kezdete: 2021.05.03   A készlet erejéig!

A Gaggia Naviglio DLX automata kávéfőző nagyon könnyen kezelhető és ergonómiai szempontból nagyon jól megtervezett készülék.

Automatikusan beállítja az őrlési paramétereket, a kerámia őrlőkések a lehető legoptimálisabban őrölik a kávét így biztosítva a tökéletes őrlési finomságot. Az optimális őrlési finomság elengedhetetlen a kiváló minőségű kávéitalok elkészítéséhez.

Az automata tejhabosítónak köszönhetően egy gombnyomással elkészíthetjük krémes, tejhabos kávéitalainkat.

Részletek

- Teljesen automata készülék: egyszerre 1 vagy 2 kávéitalt készíthetünk szemes kávéból. A beállításokat könnyen elvégezhetjük és el is menthetjük, ahogyan csak szeretnénk.

- Forró víz funkció – teát is könnyedén készíthetünk.

- Gyors gőz funkció/tejhabosító – gyorsan sűrű és krémes tejhabot készíthetünk a Rapid Steam kazánnak köszönhetően. Így tényleg pillanatok alatt  finom krémes tejhabot készíthetünk a latte macchiatohoz, cappuccinohoz vagy más tejes finomságokhoz.

-Automata tejhabosító fej - használata egyszerű és kényelmes, hiszen a tejet közvetlenül a tejtartóból szívja fel és már habosan adagolja a csészébe. Csupán egy gombnyomással készíthetünk különféle tejes italkülönlegességeket. Tisztítása egyszerű, elegendő csak a levehető fejet tisztítani.

-Programozható kávéhosszúságok – a kávék hosszúságát könnyedén és egyszerűen beállíthatjuk, el is menthetjük, így bármikor gyorsan elkészíthetjük kedvenc italunkat, legyen az Ristretto, Lungo, Doppio, Americano vagy éppen a jól ismert Espresso.

- Őrlésfinomság állítás – az őrlés szemcseméretét könnyedén beállíthatjuk. A különböző típusú kávékhoz eltérő őrlés szükséges (intenzív/sötét pörkölésű kávékhoz a durvább őrlés, míg a világos, könnyedebb kávészemekhez a finom őrlés javasolt).

- Alkalmazkodó rendszer – a rendszer automatikusan beállítja a legoptimálisabb őrlési és tömörítési paramétert a kávák fajtáinak megfelelően, így az adott kávéból mindig legtökéletesebb italt készíti el.

- Kerámia őrlőkések – ezek az őrlőkések minden kávéfajtát egyenletesen őrölnek, a kávék nem égnek meg őrlés közben, így a kellemetlen égett utóízt is elkerülhetjük. Kopásálló, tartós és csendes működésű, így bármikor nyugodtan használhatjuk.

- Rozsdamentes kazán – megfelelő hőmérsékletű vizet biztosít a kávéhoz és jobban ellenáll a vízkőnek is.

- Nagy nyomású vízpumpa – ez teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávékészítéshez. Így a kávéból kioldódnak az értékes ízek és aromák és sűrű krémréteg keletkezik a kávék tetején.
- Előáztatásos kávékészítési mód – ebben az esetben egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti a kávéőrleményt, kis ideig előáztatva azt. Ezután magas nyomással préseli át a forró vizet a kávén. Ennek eredménye a tökéletes, aromás kávé.

- Csészemelegítő felület – kávés csészéinket melegen tartja, hogy tovább élvezhessük a kávézást.

- Állítható magasságú kávékifolyó – könnyedén beállíthatjuk a megfelelő  magasságot, így nagyobb bögrék is elférnek alatta.

- Ergonomikus kialakítás – A fiókokat könnyedél elérjük elölről, így nem kell a gépet forgatnunk, vagy a nehezen elérhető alkatrészekkel bajlódnunk.

- Ellenőrző funkciók – jeleznek, ha elfogy a víz, kávé, megtelt a zaccfiók, vízkőteleníteni kell a gépet, vagy éppen a vízszűrőt kell cserélni.
- Automata energiatakarékos program – automatikusan kikapcsol a kávégép 30 perc után, így az sem jelent gondot, ha elfelejtenénk kikapcsolni.

- Automata öblítő program-bekapcsolás és kikapcsolás esetén automatikusan kiöblíti a rendszert. A program bekapcsolásnál a rendszer felfűtése, kikapcsolásnál pedig a rendszer tisztítása, öblítése miatt fontos.

- Automata vízkőtelenítő program- eltávolítja a vízkőlerakódásokat. A vízkő eldugíthatja a belső vízrendszert, ezért elengedhetetlen, hogy rendszeresen vízkőtelenítsünk. Az automata rendszer ezt a folyamatot megoldja helyettünk, csak a vízkőtelenítő szert kell a tartályba helyeznünk.

- Automata energiatakarékos program – ennek a programnak köszönhetően a kávégép 30 perc után automatikusan kikapcsol, ha elfelejtenénk kikapcsolni.

- Kivehető központi egység – ez az egység tömöríti össze az őrölt kávét, itt találkozik a kávé a vízzel és ez a szerkezet üríti a zaccot a zacctartóba. Ennek a tisztítása kiemelten fontos, mind az élettartam, mind a higiénia szempontjából. Ezért a szerkezet egy mozdulattal kivehető és egyszerűen csapvíz alatt mosható.

Kiváló minőségű olasz gyártmány hivatalos szakszervíz garanciával.

 

Technikai paraméterek:

  • Szemes kávétartály : 300 g
  • Zaccfiók: 10 zacc pogácsa
  • Kivehető víztartály: 1,5 l
  • Méret (szélesség*magasság*mélység): 25,5x34,5x44cm
  • Áramfelvétel: 1850 W
  • Vízpumpa: 15 bar
  • Súly: 8 kg

 

Adatok
Brand
Gaggia
Cikkszám
411
Tömeg
8 kg/db