Gaggia Besana automata kávéfőző, fekete

Gaggia Besana automata kávéfőző, fekete
149 990 Ft

A Gaggia Besana automata kávéfőző ez egyik legkisebb és legkönnyebben kezelhető automata kávéfőzők közé tartozik.  Automatikusan beállítja az őrlési paramétereket, a kerámia őrlőkések a lehető legoptimálisabban őrölik a kávét így biztosítva a tökéletes őrlési finomságot. Az optimális őrlési finomság elengedhetetlen a kiváló minőségű kávéitalok elkészítéséhez. Ergonómiai szempontból tökéletesen megtervezett kávéfőző, a tartályokat könnyedén fel tudjuk tölteni, hiszen minden fiók elölről elérhető.

Részletek

Teljesen automata készülék: egyszerre 1 vagy 2 kávéitalt készíthetünk szemes kávéból. A beállításokat könnyen elvégezhetjük és el is menthetjük, ahogyan csak szeretnénk.

- Forró víz funkció – teát is könnyedén készíthetünk.

- Gyors gőz funkció/tejhabosító – gyorsan sűrű és krémes tejhabot készíthetünk a Rapid Steam kazánnak köszönhetően.

- Programozható kávéhosszúságok – a kávék hosszúságát könnyedén és egyszerűen beállíthatjuk, el is menthetjük, így bármikor gyorsan elkészíthetjük kedvenc italunkat, legyen az Ristretto, Lungo, Doppio, Americano vagy éppen a jól ismert Espresso.

- Őrlésfinomság állítás – az őrlés szemcseméretét könnyedén beállíthatjuk. A különböző típusú kávékhoz eltérő őrlés szükséges (intenzív/sötét pörkölésű kávékhoz a durvább őrlés, míg a világos, könnyedebb kávészemekhez a finom őrlés javasolt).

- Alkalmazkodó rendszer – a rendszer automatikusan beállítja a legoptimálisabb őrlési és tömörítési paramétert a kávák fajtáinak megfelelően, így az adott kávéból mindig legtökéletesebb italt készíti el.

- Kerámia őrlőkések – ezek az őrlőkések minden kávéfajtát egyenletesen őrölnek, a kávék nem égnek meg őrlés közben, így a kellemetlen égett utóízt is elkerülhetjük. Kopásálló, tartós és csendes működésű, így bármikor nyugodtan használhatjuk.

- Rozsdamentes kazán – megfelelő hőmérsékletű vizet biztosít a kávéhoz és jobban ellenáll a vízkőnek is.

- Nagy nyomású vízpumpa – ez teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávékészítéshez. Így a kávéból kioldódnak az értékes ízek és aromák és sűrű krémréteg keletkezik a kávék tetején.
- Előáztatásos kávékészítési mód – ebben az esetben egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti a kávéőrleményt, kis ideig előáztatva azt. Ezután magas nyomással préseli át a forró vizet a kávén. Ennek eredménye a tökéletes, aromás kávé.

- Ellenőrző funkciók – jeleznek, ha elfogy a víz, kávé, megtelt a zaccfiók, vízkőteleníteni kell a gépet, vagy éppen a vízszűrőt kell cserélni.
- Automata energiatakarékos program – automatikusan kikapcsol a kávégép 30 perc után, így az sem jelent gondot, ha elfelejtenénk kikapcsolni.

- Automata öblítő program-bekapcsolás és kikapcsolás esetén automatikusan kiöblíti a rendszert. A program bekapcsolásnál a rendszer felfűtése, kikapcsolásnál pedig a rendszer tisztítása, öblítése miatt fontos.

- Automata vízkőtelenítő program- eltávolítja a vízkőlerakódásokat. A vízkő eldugíthatja a belső vízrendszert, ezért elengedhetetlen, hogy rendszeresen vízkőtelenítsünk. Az automata rendszer ezt a folyamatot megoldja helyettünk, csak a vízkőtelenítő szert kell a tartályba helyeznünk.

- Kivehető központi egység – ez az egység tömöríti össze az őrölt kávét, itt találkozik a kávé a vízzel és ez a szerkezet üríti a zaccot a zacctartóba. Ennek a tisztítása kiemelten fontos, mind az élettartam, mind a higiénia szempontjából. Ezért a szerkezet egy mozdulattal kivehető és egyszerűen csapvíz alatt mosható.

 

Kiváló minőségű olasz gyártmány hivatalos szakszervíz garanciával.

 

Technikai paraméterek:

Szemes kávétartály: 180 g

Zaccfiók: 8 zacc pogácsa

Kivehető víztartály: 1 l

Méret (szélesség*magasság*mélység): 29,5x32x42cm

Áramfelvétel: 1400W

Vízpumpa: 15 bar

Súly: 7 kg

 

Adatok
Brand
Gaggia
Cikkszám
410
Hasonló termékek