Gaggia Anima Barista automata kávéfőző

Gaggia Anima Barista automata kávéfőző

Ezzel a profi kávéfőzővel olyan kiváló kávét készíthetünk, mint a profi baristák.

Teljesen automata kávéfőző, így egy gombnyomással elkészíthetjük kedvenc eszpresszó kávénkat.

A professzionális gőzcsővel pedig krémes tejhabo készíthetünk, amit akár latte art mintákhoz is használhatunk.

Külön beállíthatjuk  az általunk személyre szabott italokat, az adagonkénti kávéfelhasználást, a kávé hőmérsékletét és a hosszúságát.

 

 

Részletek

- Teljesen automata készülék: egyszerre 1 vagy 2 kávéitalt készíthetünk szemes vagy őrölt kávéból. A beállításokat könnyen elvégezhetjük és el is menthetjük, ahogyan csak szeretnénk.

- Forró víz funkció – teát is könnyedén készíthetünk.

- Gyors gőz funkció/tejhabosító – gyorsan sűrű és krémes tejhabot készíthetünk a Rapid Steam kazánnak köszönhetően. Így tényleg pillanatok alatt  finom krémes tejhabot készíthetünk a latte macchiatohoz, cappuccinohoz vagy más tejes finomságokhoz.

-Professzionális gőzölő - krémes és extra lágy tejhabot készíthetünk.

-Programozható kávéhosszúságok – a kávék hosszúságát könnyedén és egyszerűen beállíthatjuk, el is menthetjük, így bármikor gyorsan elkészíthetjük kedvenc italunkat, legyen az Ristretto, Lungo, Doppio, Americano vagy éppen a jól ismert Espresso.

- Őrlésfinomság állítás – az őrlés szemcseméretét könnyedén beállíthatjuk. A különböző típusú kávékhoz eltérő őrlés szükséges (intenzív/sötét pörkölésű kávékhoz a durvább őrlés, míg a világos, könnyedebb kávészemekhez a finom őrlés javasolt).

-Őrlésmennyiség állítás – az őrlés mennyiséget a központi aromaválasztó gombbal állíthatjuk a nekünk tetsző intenzív eszpresszóhoz vagy épp egy lágyabb kávéitalhoz.

-Kávéhőmérséklet beállítás -  három féle hőmérséklet beállítását teszi lehetővé (88-92C), így mindig a legmegfelelőbb hőfokon készíthejük el italunkat.

-Alkalmazkodó rendszer – a rendszer automatikusan beállítja a legoptimálisabb őrlési és tömörítési paramétert a kávék fajtáinak megfelelően, így az adott kávéból mindig legtökéletesebb italt készíti el.

-Kerámia őrlőkések – ezek az őrlőkések minden kávéfajtát egyenletesen őrölnek, a kávék nem égnek meg őrlés közben, így a kellemetlen égett utóízt is elkerülhetjük. Kopásálló, tartós és csendes működésű, így bármikor nyugodtan használhatjuk.

-Rozsdamentes kazán – megfelelő hőmérsékletű vizet biztosít a kávéhoz és jobban ellenáll a vízkőnek is.

-Nagy nyomású vízpumpa – ez teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávékészítéshez. Így a kávéból kioldódnak az értékes ízek és aromák és sűrű krémréteg keletkezik a kávék tetején.
-Előáztatásos kávékészítési mód – ebben az esetben egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti a kávéőrleményt, kis ideig előáztatva azt. Ezután magas nyomással préseli át a forró vizet a kávén. Ennek eredménye a tökéletes, aromás kávé.

-Állítható magasságú kávékifolyó – könnyedén beállíthatjuk a megfelelő  magasságot, így nagyobb bögrék is elférnek alatta.

-Ellenőrző funkciók – jeleznek, ha elfogy a víz, kávé, megtelt a zaccfiók, vízkőteleníteni kell a gépet, vagy éppen a vízszűrőt kell cserélni.

-Automata energiatakarékos program – ennek a programnak köszönhetően a kávégép 30 perc után automatikusan kikapcsol, ha elfelejtenénk kikapcsolni.

-Automata öblítő program-bekapcsolás és kikapcsolás esetén automatikusan kiöblíti a rendszert. A program bekapcsolásnál a rendszer felfűtése, kikapcsolásnál pedig a rendszer tisztítása, öblítése miatt fontos.

-Automata vízkőtelenítő program- eltávolítja a vízkőlerakódásokat. A vízkő eldugíthatja a belső vízrendszert, ezért elengedhetetlen, hogy rendszeresen vízkőtelenítsünk. Az automata rendszer ezt a folyamatot megoldja helyettünk, csak a vízkőtelenítő szert kell a tartályba helyeznünk.

-Kivehető központi egység – ez az egység tömöríti össze az őrölt kávét, itt találkozik a kávé a vízzel és ez a szerkezet üríti a zaccot a zacctartóba. Ennek a tisztítása kiemelten fontos, mind az élettartam, mind a higiénia szempontjából. Ezért a szerkezet egy mozdulattal kivehető és egyszerűen csapvíz alatt mosható.

Kiváló minőségű olasz gyártmány hivatalos szakszervíz garanciával.

 

Technikai paraméterek:

  • Szemes kávétartály : 250 g
  • Gőzölőcső vég: Professzionális acél kivitel   
  • Zaccfiók: 15 zacc pogácsa
  • Kivehető víztartály: 1,8 l
  • Méret (szélesség*magasság*mélység): 22x36x43 cm
  • Áramfelvétel: 1850 W
  • Vízpumpa: 15 bar
  • Súly: 8 kg

 

Adatok
Brand
Gaggia
Cikkszám
463
Hasonló termékek