GAGGIA VIVA STYLE ESZPRESSZÓKÁVÉFŐZŐ GÉP - szürke

GAGGIA VIVA STYLE ESZPRESSZÓKÁVÉFŐZŐ GÉP - szürke
48 990 Ft

A termékre %-os kupon nem használható fel!

A Viva Style karos eszpresszó kávéfőző az egyik legkönnyebben, legegyszerűbben kezelhető kávéfőző. A szabadalmaztatott kuplungos karral kiváló krémes eszpresszót készíthetünk A gép nyomásfokozó szeleppel van ellátva, melynek köszönhetően kevésbé érzékeny az őrlésfinomságra, így az előre őrölt kávékból is kitűnő aromás italokat főzhetünk. Természetesen a Cappuccino-tól elkezdve a Latte Macchiato-ig különféle krémes, tejes italokat is készíthetünk a Panarello tejhabosítónak köszönhetően.

RI8433/13 CHIC GREY

Részletek

A Gaggia Viva Style kávéfőző géppel őrölt kávéból és kávé párnából is tudunk kávét készíteni. Akár két adag is készíthető egyszerre. A kávé hosszúságát tetszés szerint manuálisan beállíthatjuk.

-Forró víz funkció – amennyiben teát szeretnénk inni, ezzel a funkcióval könnyedén megtehetjük.

-Panarello gőzölő cső és gőzfunkció – kitűnő tejes italok készítésére alkalmas.

-Krémfokozó szeleppel ellátott kuplungos kar - a szűrő alatt lévő szelep csak akkor engedi átfolyni a vizet a kávén, ha az elérte a megfelelő nyomásszintet, emiatt nagyobb nyomás hat a kávéőrleményre. Az aromák ezáltal sokkal hatékonyabban oldódnak ki a kávéőrleményből, így egy igazán aromadús kávét kapunk. A szelep nyitásával a karba épített kuplunggal még tovább késleltethetjük, így még aromásabb és krémesebb kávékat készíthetünk.

-Nagy nyomású vízpumpa - ez teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávékészítéshez. Így a kávéból kioldódnak az értékes ízek és aromák és sűrű krémréteg keletkezik a kávék tetején.

-Csészemelegítő felület – melegen tartja a csészéket, hogy tovább élvezhessük a meleg kávéitalunkat.

-Praktikus tároló rész - kávéadagoló kanál és a szűrők itt mindig kéznél lesznek.

-Tartozékok 1 adagos ESE pod szűrő, univerzális (2 adagos) szűrő, tömörítős kávéadagoló kanál. Csészetálca rács opcionális!

Szürke színű

 

Technikai paraméterek:

 

  • Áramfelvétel:1025W,
  • Vízpumpa nyomása:15bar,
  • Víztartály:1 l,
  • Méret (szélesség*magasság*mélység):20 x 29,7 x 26,7 cm,
  • Súly:4,0kg
Adatok
Brand
Gaggia
FONTOS INFORMÁCIÓ
A készülék esetében nem használható fel az 5%-os kupon
Cikkszám
460
Hasonló termékek