GAGGIA MAGENTA PLUS automata kávéfőző

GAGGIA MAGENTA PLUS automata kávéfőző
209 990 Ft

A Magenta Plus az egyik legegyszerűbben használható automata kávégép. Automatikusan beállítja az őrlési paramétereket, a kerámia őrlőkések a lehető legoptimálisabban őrölik a kávét így biztosítva a tökéletes őrlési finomságot. Az optimális őrlési finomság elengedhetetlen a kiváló minőségű kávéitalok elkészítéséhez.

A professzionális gőzcsővel és a gyorsgőz funkcióval  egy gombnyomással elkészíthetjük kedvenc tejhabos italainkat.

Digitális kezelőfelülettel rendelkezik.

Részletek

-Teljesen automata készülék: egyszerre egy vagy két kávéitalt készíthetsz szemes vagy akár őrölt kávéból, melynek beállításait könnyen személyre szabhatod és el is mentheted tetszésed szerint.

 -Forró víz funkció: ha teát szeretnél készíteni, ezzel a funkcióval ez is lehetséges

-Gyors gőz funkció, tejhabosítás: a Rapid Steam kazánnak és a professzionális gőzkarnak köszönhetően, a gőzkapacitás hamar elérhető, így egy szempillantás alatt, krémes és sűrű tejhabot varázsolhatsz a cappuccino-hoz, latte macchiato-hoz vagy más tejes italokhoz.

 -Programozható kávéhosszúságok: a gép lehetővé teszi, hogy  az italok hosszúságát tetszőlegesen beállítsuk és el is menstük, így mindig egyszerűen elkészíthetjük kedvenc italunkat, legyen az Ristretto, Espresso vagy akár Lungo.

 -Őrlésfinomság állítás – az őrlés szemcseméretét könnyedén beállíthatjuk. A különböző típusú kávékhoz eltérő őrlés szükséges (intenzív/sötét pörkölésű kávékhoz a durvább őrlés, míg a világos, könnyedebb kávészemekhez a finom őrlés javasolt).

-Őrlésmennyiség állítás – az őrlés mennyiséget a központi aromaválasztó gombbal állíthatjuk a nekünk tetsző intenzív eszpresszóhoz vagy épp egy lágyabb kávéitalhoz.

-Alkalmazkodó rendszer – a rendszer automatikusan beállítja a legoptimálisabb őrlési és tömörítési paramétert a kávék fajtáinak megfelelően, így az adott kávéból mindig legtökéletesebb italt készíti el.

-Kávéhőmérséklet beállítás -  három féle hőmérséklet beállítását teszi lehetővé (88-92C), így mindig a legmegfelelőbb hőfokon készíthejük el italunkat.

 -Kerámia őrlőkések – ezek az őrlőkések minden kávéfajtát egyenletesen őrölnek, a kávék nem égnek meg őrlés közben, így a kellemetlen égett utóízt is elkerülhetjük. Kopásálló, tartós és csendes működésű, így bármikor nyugodtan használhatjuk.

 -Rozsdamentes kazán – megfelelő hőmérsékletű vizet biztosít a kávéhoz és jobban ellenáll a vízkőnek is.

 -Nagy nyomású vízpumpa – ez teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávékészítéshez. Így a kávéból kioldódnak az értékes ízek és aromák és sűrű krémréteg keletkezik a kávék tetején.

-Előáztatásos kávékészítési mód – ebben az esetben egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti a kávéőrleményt, kis ideig előáztatva azt. Ezután magas nyomással préseli át a forró vizet a kávén. Ennek eredménye a tökéletes, aromás kávé.

 -Állítható magasságú kávékifolyó – könnyedén beállíthatjuk a megfelelő  magasságot, így nagyobb bögrék is elférnek alatta.

-Ellenőrző funkciók – jeleznek, ha elfogy a víz, kávé, megtelt a zaccfiók, vízkőteleníteni kell a gépet, vagy éppen a vízszűrőt kell cserélni.

-Beépített adagszámláló - ezzel a funkcióval nyomon követhető a kávék fogyasztása, ezáltal jobban meg tudjuk tervezni a kávék beszerzését, illetve a gép karbantartását.

 -Automata energiatakarékos program – ennek a programnak köszönhetően a kávégép 30 perc után automatikusan kikapcsol, ha elfelejtenénk kikapcsolni.

-Automata öblítő program - bekapcsolás és kikapcsolás esetén automatikusan kiöblíti a rendszert. A program bekapcsolásnál a rendszer felfűtése, kikapcsolásnál pedig a rendszer tisztítása, öblítése miatt fontos.

-Automata vízkőtelenítő program- eltávolítja a vízkőlerakódásokat. A vízkő eldugíthatja a belső vízrendszert, ezért elengedhetetlen, hogy rendszeresen vízkőtelenítsünk. Az automata rendszer ezt a folyamatot megoldja helyettünk, csak a vízkőtelenítő szert kell a tartályba helyeznünk.

-Kivehető központi egység – ez az egység tömöríti össze az őrölt kávét, itt találkozik a kávé a vízzel és ez a szerkezet üríti a zaccot a zacctartóba. Ennek a tisztítása kiemelten fontos, mind az élettartam, mind a higiénia szempontjából. Ezért a szerkezet egy mozdulattal kivehető és egyszerűen csapvíz alatt mosható. 

Kiváló minőségű olasz gyártmány hivatalos szakszervíz garanciával.

 

Technikai adatok:

· Szemes kávétartály: 250 gr.

· Zaccfiók: 15 zacc pogácsa

· Kivehető víztartály: 1,8 l

· Méret (szélesség*magasság*mélység): 22,4x35,7x43,5cm

· Áramfelvétel: 1900W,

· Vízpumpa: 15 bar

· Súly: 7,6 kg

 

 

Adatok
Brand
Gaggia
Cikkszám
479
Hasonló termékek