GAGGIA ESPRESSO DE LUXE Szürke

GAGGIA ESPRESSO DE LUXE Szürke
77 990 Ft
A legújabb Gaggia modell.

A kávé hosszúsága programozható, hogy mindig a kívánt paraméterekkel készüljenek az italok.

Az őrölt kávé mellett pod-ból is képes kávét készíteni.
Panarello gőzkarjával tejet habosít cappuccinohoz vagy más tejes italokhoz.
Forróvíz funkcójával tea is készíthető.

Made in Italy

Raktáron azonnal.
Részletek

Kávékészítés őrölt kávéból vagy pod-ból: hogy több kávékiszerelésből is választhass. Akár két adagot is készíthetsz egyszerre, a kávé hosszúságát pedig, tetszés szerint beállíthatod.

· Forró víz funkció: ha kedved támadna teázni, egyszerűen elkészítheted.

· Gőzfunkció és a Panarello gőzölő cső: a stabilabb gőzrendszer a kitűnő cappuccinokhoz vagy más tejhabos italokhoz.

· Krémfokozó szűrős kar: A karban dupla falú szűrő található ami, csak a megfelelő nyomásszint elérését követően engedi átfolyni a vizet a kávén, ezért nagyobb nyomás hat az őrleményre. Így az aromák hatékonyabban oldódnak ki az őrleményből, ízgazdagabb kávéitalt eredményezve.

· PID vezérlésnek köszönhetően az elektronika, folyamatosan a megfelelő hőmérsékleten tartja a kazánt a hőstabilitás fokozása érdekében.

· AUTOMATIKUS ELŐÁZTATÁS sal a kávékészítés első fázisában egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti az őrleményt, kis ideig előáztatva azt, majd a forró vizet magas nyomással préseli át az őrölt kávén. A hosszabb kivonatolási folyamat eredménye a hatékonyabb íz és aromakivonatolás, elkerülve az őrlemény csatornásodását. Tökéletes, aroma dús kávé italok mellyel elkápráztathatod családodat vagy vendégeidet.

·DUPLAFALÚ 53 mm-es SZŰRŐK biztosítják a természetes crema-t az eszpresszó ital tetején, függetlenül a felhasználó szakértelmétől. A16 gr kávéőrlemény befogadására alkalmas kávészűrő rozsdamentes acélból készül.

· PODSYSTEM az új fejlesztésű tömítéssel optimalizálja a POD-ok pontosabb illeszkedését a szűrőkosárba, növelve az ízélményt a POD-os kávék használatánál.

· Nagy nyomású vízpumpa: biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma, valamint egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.

· Rozsdamentes csészemelegítő felület: melegen tartja a csészéket, hogy azok ne hűtsék le a kávéitalt, így több időd lesz elmerülni a különleges aromák élvezetében. (a felületet a kazán melegíti, nem fűtőszálas)

· Tartozékok: 1 adagos ESE pod szűrő, univerzális (2 adagos) szűrő, tömörítős kávéadagoló kanál. Csészetálca rács opcionális

 

· Áramfelvétel: 1900W,

· Vízpumpa nyomása: 15bar,

· Víztartály: 1,2 l,

· Méret (szélesség*magasság*mélység): 19,9x30,3x25,5 cm

· Súly: 3,7 kg

Adatok
Cikkszám
547
Hasonló termékek