GAGGIA CADORNA STYLE AUTOMATA KÁVÉFŐZŐ - FEKETE

GAGGIA CADORNA STYLE AUTOMATA KÁVÉFŐZŐ - FEKETE
219 000 Ft

A Cadorna modellek mind könnyen és egyszerűen kezelhetőek köszönhetően a színes, piktogrammos kezelőfelületüknek. 6 féle italt állíthatunk be igényeinknek megfelelően, ráadásul akár 4 féle profilt is, így mindenki könnyen megtalálhatja kedvenc beállításait. 

Részletek

Teljesen automata készülék: egyszerre 1 vagy 2 kávéitalt készíthetünk szemes kávéból. A beállításokat könnyen elvégezhetjük és el is menthetjük, ahogyan csak szeretnénk (6 féle italt állíthatunk be 4 személyes profilra).

- Forró víz funkció – teát is könnyedén készíthetünk.

- Gyors gőz funkció/tejhabosító – gyorsan sűrű és krémes tejhabot készíthetünk a panarello gőzcsőnek köszönhetően. Így tényleg pillanatok alatt  finom krémes tejhabot készíthetünk a latte macchiatohoz, cappuccinohoz vagy más tejes finomságokhoz.

-Programozható kávéhosszúságok – a kávék hosszúságát könnyedén és egyszerűen beállíthatjuk, el is menthetjük, így bármikor gyorsan elkészíthetjük kedvenc italunkat, legyen az Ristretto, Lungo, Doppio, Americano vagy éppen a jól ismert Espresso.

- Őrlésfinomság állítás – az őrlés szemcseméretét könnyedén beállíthatjuk. A különböző típusú kávékhoz eltérő őrlés szükséges (intenzív/sötét pörkölésű kávékhoz a durvább őrlés, míg a világos, könnyedebb kávészemekhez a finom őrlés javasolt).

- Őrlésmennyiség állítás – az őrlés mennyiséget a központi aromaválasztó gombbal állíthatjuk a nekünk tetsző intenzív eszpresszóhoz vagy épp egy lágyabb kávéitalhoz.

- Kávéhőmérséklet beállítás - három féle hőmérsékletet is beállíthatunk (88-92 C) annak érdekében, hogy mindig a legoptimálisabb hőfokon készüljön az italunk.

- Alkalmazkodó rendszer – a rendszer automatikusan beállítja a legoptimálisabb őrlési és tömörítési paramétert a kávék fajtáinak megfelelően, így az adott kávéból mindig legtökéletesebb italt készíti el.

-Kerámia őrlőkések – ezek az őrlőkések minden kávéfajtát egyenletesen őrölnek, a kávék nem égnek meg őrlés közben, így a kellemetlen égett utóízt is elkerülhetjük. Kopásálló, tartós és csendes működésű, így bármikor nyugodtan használhatjuk.

-Rozsdamentes kazán – megfelelő hőmérsékletű vizet biztosít a kávéhoz és jobban ellenáll a vízkőnek is.

- Nagy nyomású vízpumpa – ez teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávékészítéshez. Így a kávéból kioldódnak az értékes ízek és aromák és sűrű krémréteg keletkezik a kávék tetején.

- Csészemelegítő felület – kávés csészéinket melegen tartja, hogy tovább élvezhessük a kávézást.

- Állítható magasságú kávékifolyó – könnyedén beállíthatjuk a megfelelő  magasságot, így nagyobb bögrék is elférnek alatta.

- Ellenőrző funkciók – jeleznek, ha elfogy a víz, kávé, megtelt a zaccfiók, vízkőteleníteni kell a gépet, vagy éppen a vízszűrőt kell cserélni.

- Automata energiatakarékos program – ennek a programnak köszönhetően a kávégép 15, 30, 60 vagy 180  perc után automatikusan kikapcsol (a beállított időtartamnak megfelelően), ha elfelejtenénk kikapcsolni.

- Automata öblítő program-bekapcsolás és kikapcsolás esetén automatikusan kiöblíti a rendszert. A program bekapcsolásnál a rendszer felfűtése, kikapcsolásnál pedig a rendszer tisztítása, öblítése miatt fontos.

- Automata vízkőtelenítő program- eltávolítja a vízkőlerakódásokat. A vízkő eldugíthatja a belső vízrendszert, ezért elengedhetetlen, hogy rendszeresen vízkőtelenítsünk. Az automata rendszer ezt a folyamatot megoldja helyettünk, csak a vízkőtelenítő szert kell a tartályba helyeznünk.

- Kivehető központi egység – ez az egység tömöríti össze az őrölt kávét, itt találkozik a kávé a vízzel és ez a szerkezet üríti a zaccot a zacctartóba. Ennek a tisztítása kiemelten fontos, mind az élettartam, mind a higiénia szempontjából. Ezért a szerkezet egy mozdulattal kivehető és egyszerűen csapvíz alatt mosható.

Kiváló minőségű olasz gyártmány hivatalos szakszervíz garanciával.

 

Technikai paraméterek:

  • Szemes kávétartály : 300 g
  • Zaccfiók: 10 zacc pogácsa
  • Kivehető víztartály: 1,5 l
  • Méret (szélesség*magasság*mélység): 26x34,5x40cm
  • Áramfelvétel: 1900 W
  • Vízpumpa: 15 bar
  • Súly: 8,7 kg
Adatok
Brand
Gaggia
Cikkszám
464
Hasonló termékek