Ecoffee Cup kávéspohár, Norweaven, 400ml

Ecoffee Cup kávéspohár, Norweaven, 400ml
Részletek
Ez a szuper, trendi Ecoffee pohár bambuszrost, kukoricakeményítő és kötőanyag (melamin) keverékéből készül. A matricák papíralapúak, és a többféle szerves, hagyományos festékanyag alkalmazásának köszönhetően nemcsak színtartók, hanem a felhasználás számára is megfelelőek. Minden termék kompatibilis az élelmiszerekkel érintkező anyagokat szabályozó 10/2011/EK és az 1935/2004/EK számú európai LFGB-rendelkezésekkel, továbbá BPA- és BPS-mentes. A fogófelületek, a tetők és a záróelemek anyaga tiszta szilikon – azaz szintetizált szilícium-dioxid (homok) és oxigén keveréke. Ezek szintén BPA-, BPS-, ftalát- és latexmentesek, valamint +120 ˚C-ig hőállók.
A melamin hőre keményedő gyantaként használatos szerves vegyület. Ez adja a pohár formáját, valamint tartósságát és mosogatógépben történő tisztításának lehetőségét. Nem tartalmaz polipropilén- (PP-) vagy olajbázisú, fröccsöntött műanyagot.
Teljes mértékben biztonságos! A melamingyanta alkalmazása nagyon gyakori a konyhai eszközökben, poharakban, tányérokban: nagy részük 100%-ban ebből az anyagból készül. Használatára és kioldódási arányára vonatkozóan az EU és az amerikai élelmiszerügyi hatóság, az FDA szigorú irányelveket rögzít. Európában ezek a szabályozások az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó 1935/2004/EK és a 10/2011/EK számú rendeletben találhatók. Az Ecoffee pohár mindkét előírásainak megfelel, és ezt a megfelelést a TUV Rheinland rendszeres teszteléssel ellenőrzi. A Megfelelési nyilatkozat az alábbi e-mail-címen kérhető ki: products@ecoffeecup.eco
Adatok
Brand
Ecoffee Cup
Cikkszám
232