Cafflano Klassic kávékészítő

Cafflano Klassic kávékészítő
Cafflano Klassic kávékészítő
Cafflano Klassic kávékészítő
Cafflano Klassic kávékészítő
Cafflano Klassic kávékészítő
Cafflano Klassic kávékészítő
Cafflano Klassic kávékészítő
Cafflano Klassic kávékészítő
Részletek

A Cafflano Klassic segítségével most már élvezheti a legfrissebb és legízletesebb, saját készítésű kávé zamatát.

A termék felépítése és jellemzői:

Csepegtető kanna és burkolat (Anyaga: polipropilén)
A Cafflano(R) Klassic fedele egyedi, rombusz alakú kifolyónyílás kialakításának köszönhetően a főzés során csepegtető kannaként használható. Az adag kimérésének megkönnyítése érdekében pontosan a kifolyónyílásig megtöltve 270 ml folyadékot fogad be. Teljes kapacitását igénybe véve 2 személy számára elegendő kávét főzhet. A levehető fedél a pohárra illeszthető.

Kézi kávédaráló (Anyaga: kerámia, rozsdamentes acél és polipropilén)
A kerámia típusú kézi kávédaráló garantálja az állandó és tartós teljesítményt, nem rozsdásodik, és nem okoz fémes mellékízt. Egyszerre akár 30 g kávébabot beletehet, és a jelölések alapján kimérheti a szükséges mennyiséget (10/15/20/25 g). Különleges, visszapattanást megelőző tervezésének köszönhetően minimális annak esélye, hogy a babszemek darálás közben kipattannak a darálóból. A rozsdamentes acél nyél a könnyebb használat és szállítás érdekében összecsukható. A felhasználó ízlésének megfelelően, a szemcsenagyság egyszerűen, a beállító tárcsa elforgatásával a kívánt méretre állítható.

Csepegtető rozsdamentes szűrővel (Anyaga: rozsdamentes acél és polipropilén)
Környezetbarát és tartós szűrő rozsdamentes acélból. A tisztítás, a tárolás és a kávéfőzés során is kényelmesen kezelhető. A csepegtető légtelenítő szeleppel rendelkezik, amely a főzés során lágy vizet és légáramlást biztosít, így a legjobb kávéíz érhető el.

Figyelmeztetés!

o Kérjük, először tisztítsa meg és mossa el a terméket. Miután elmosta, használat előtt hagyja teljesen megszáradni. (használjon puha szivacsot és semleges mosogatószert, majd alaposan öblítse át) o Az eldeformálódás és az elszíneződések elkerülése érdekében ne tegye ki közvetlen hőhatásnak/nyílt lángnak.
o Ne használja melegítésre, forralásra vagy főzésre. o Kérjük, darálás közben a kézsérülések elkerülése érdekében legyen óvatos!
o Ne forgassa, és ne fordítsa el ellentétes irányban a nyelet, így elkerülheti az él károsodását!
o A terméket gyermekek nem használhatják! Ne használja gyermekek közvetlen közelében, és tartsa általuk el nem érhető helyen!
o Ne használja a terméket semmilyen, az eredeti rendeltetésétől eltérő célra! (Kizárólag egész kávébabbal használható, más anyagokkal nem)
o A termék egy oldalra billentése a tartalom kiömlését okozhatja. o Forró víz/ital fogyasztásakor mindig legyen óvatos. A forró folyadékok leforrázhatják a fogyasztót. o Az anyagoknak túl hosszú ideig a belsejében történő tárolása a termék elszíneződését okozhatja.
Tisztítás és karbantartás
o Távolítsa el a kávészemcséket, és mossa le a terméket folyó vízzel. A kávézacc felhasználható a talaj művelésére vagy trágyázására.
o A termék szétszedhető és elmosogatható. Használjon puha ruhát vagy szivacsot és semleges mosogatószert. o A termék egyetlen részének tisztításához se használjon acélgyapotot, fehérítőt vagy klórtartalmú tisztítószert. o A fehérítő vagy klórtartalmú tisztítószer használata a termék elszíneződését okozhatja. o Hagyja teljesen megszáradni, nehogy vízkő- vagy rozsdafoltok jelenjenek meg a termék rozsdamentes részén. o Ha használat után azonnal megtisztítja, megelőzheti a kellemetlen szagok keletkezését és az elszíneződést, így hosszabb élettartammal ajándékozhatja meg a terméket. o Ne helyezze a terméket mosogatógépbe, edényszárítóba, bármely típusú sütőbe vagy mikrohullámú sütőbe

Adatok
Brand
Cafflano
Cikkszám
266
Hasonló termékek