Fedezd fel a Café Frei Meggy és Mandula ízű pörkölt szemes kávét, amely egyedülálló ízélményt nyújt minden kortyban. Ebben a kávéban a meggy és a mandula tökéletesen összeolvad, hogy elvarázsoljon és átrepítsen a kávé élvezetes világába.
A Café Frei szakértői manufakturális körülmények között, "langyos" pörköléssel nyitja meg a kávészemek pórusait. Ez a gondosan megtervezett folyamat lehetővé teszi, hogy a kávébabok a legjobban kifejlesszék a meggy és mandula ízét.
Miután a pörkölés befejeződött, a kávébabokat egy egynapos pihentetés követi, hogy teljesen kifejlődhessenek az ízek. Ezután a kávét apró adagokban forgatjuk össze mandula és meggy aromával, hogy a nyitott pórusok a kávéba szívják az ízek gazdagságát, mint egy szivacs.
Az eredmény egy illatos és ízgazdag kávé, amelyet bármilyen otthoni kávészerekkel könnyedén elkészíthetsz. Kísérletezz a kávé adagolásával és a víz hőmérsékletével, hogy megtaláld a tökéletes arányokat, amelyek a meggy és mandula karakterét kiemelik.
Ha szereted az édesített kávét, csak egy kis adag cukor vagy méz szükséges, hogy még inkább kiemelje a kávé komplex jellegét. A tej hozzáadása pedig további lágyítja az ízharmóniát, így testre szabhatod a kávézás élményét a saját ízlésed szerint.
Engedd, hogy a Café Frei Meggy és Mandula ízű pörkölt szemes kávé átrepítse a számodra elérhető legjobb kávéélménybe. Legyen ez a kávé a kedvenced, amely minden kortyban káprázatos ízélményt nyújt, és a mindennapjaidat varázslatossá teszi.