Cafe Frei szemes kávé "Kaliforniai mandula" morello meggyel, 125g

Cafe Frei szemes kávé "Kaliforniai mandula" morello meggyel, 125g
1 950 Ft
Egységár: 15 600 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 59 Ft
Szemes desszertkávé
125 g
Részletek

Fedezd fel a Café Frei Meggy és Mandula ízű pörkölt szemes kávét, amely egyedülálló ízélményt nyújt minden kortyban. Ebben a kávéban a meggy és a mandula tökéletesen összeolvad, hogy elvarázsoljon és átrepítsen a kávé élvezetes világába.

A Café Frei szakértői manufakturális körülmények között, "langyos" pörköléssel nyitja meg a kávészemek pórusait. Ez a gondosan megtervezett folyamat lehetővé teszi, hogy a kávébabok a legjobban kifejlesszék a meggy és mandula ízét.

Miután a pörkölés befejeződött, a kávébabokat egy egynapos pihentetés követi, hogy teljesen kifejlődhessenek az ízek. Ezután a kávét apró adagokban forgatjuk össze mandula és meggy aromával, hogy a nyitott pórusok a kávéba szívják az ízek gazdagságát, mint egy szivacs.

Az eredmény egy illatos és ízgazdag kávé, amelyet bármilyen otthoni kávészerekkel könnyedén elkészíthetsz. Kísérletezz a kávé adagolásával és a víz hőmérsékletével, hogy megtaláld a tökéletes arányokat, amelyek a meggy és mandula karakterét kiemelik.

Ha szereted az édesített kávét, csak egy kis adag cukor vagy méz szükséges, hogy még inkább kiemelje a kávé komplex jellegét. A tej hozzáadása pedig további lágyítja az ízharmóniát, így testre szabhatod a kávézás élményét a saját ízlésed szerint.

Engedd, hogy a Café Frei Meggy és Mandula ízű pörkölt szemes kávé átrepítse a számodra elérhető legjobb kávéélménybe. Legyen ez a kávé a kedvenced, amely minden kortyban káprázatos ízélményt nyújt, és a mindennapjaidat varázslatossá teszi.

Adatok
Brand
Cafe Frei
Cikkszám
368
Tömeg
125 g/db