Cafe Frei szemes kávé "Buenos Aires-i karamella" bíbor maracujával, 125 g

Cafe Frei szemes kávé "Buenos Aires-i karamella" bíbor maracujával, 125 g
1 950 Ft
Egységár: 15 600 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 59 Ft
Szemes desszertkávé
125 g
Részletek

Fedezd fel a Café Frei Buenos Aires-i karamella és bíbor maracuja ízű szemes kávét, amely valódi ízélményt nyújt minden kortyban. Ez a kávé a karamella és a trópusi maracuja tökéletes harmóniáját hozza el a csészédbe.

A Café Frei, a szakértői pörköléstechnológiájával, a kávébabok pórusainak "langyos" pörkölésével kelti életre ezt a különleges aromavilágot. Ez a manufakturális körülmények között végzett folyamat lehetővé teszi, hogy a kávébabok megőrizzék és fokozzák a kívánt ízeket.

Miután a pörkölés befejeződött, a kávébabokat egy egynapos pihentetés követi, hogy teljesen kifejlődhessenek az ízek. Ezt követően a kávét apró adagokban forgatjuk össze a karamella és a bíbor maracuja aromájával, hogy a nyitott pórusok szivacsként szívják magukba az ízek gazdagságát.

Az eredmény egy páratlanul illatos és aromás kávé, amelyet bármilyen otthoni kávészerekkel könnyedén elkészíthetsz. Kísérletezz a kávé mennyiségével és a víz hőmérsékletével, hogy megtaláld a tökéletes arányt, amely kiemeli e kávé komplex karakterét.

Ha édesítést kívánsz, akkor csak egy kis adag cukor vagy méz szükséges, amely még inkább fokozza az ízek gazdagságát és hangsúlyozza a kávé tökéletes egyensúlyát. Ha pedig tejet adunk hozzá, az további lágyítja az ízharmóniát, így teljesen testre szabhatod a kávézás élményét.

Fedezd fel a Café Frei Buenos Aires-i karamella bíbor maracujával szemes kávét, és engedd, hogy az ízek elkápráztassanak. Legyen ez a kávé az új kedvenced, amely minden kortyban egy utazást nyújt a trópusok világába, és a mindennapokat különlegessé varázsolja.

Adatok
Brand
Cafe Frei
Cikkszám
369
Tömeg
125 g/db